Avaliações de Pizzeria Tipaza Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
Vincent
26 setembro 2022

De bestelling kwam 3 kwartier later dan afgesproken. Telefonisch waren ze niet bereikbaar om de status te weten van de bestelling. Toen de bezorger eenmaal aangekomen was, kon hij niet toelichten waarom het 3 kwartier later was. Ook kon hij geen telefoonnummer geven om contact op te nemen met zijn leidinggevende.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
18 setembro 2022
F
16 setembro 2022

Nooit iets op aan te merken, gewoon lekker en goed!

W
7 setembro 2022

Pizza zag er goed uit, maar heeft een vervelende na smaak.! Allebei maag/ misselijkheidsklachten gekregen. Vreemde Olie?

P
29 agosto 2022
Camila
16 agosto 2022

Heerlijke pizza weer zoals ik het gewend ben bij Tipaza, de levering was erg snel en alles smaakte goed.

Klaas
14 agosto 2022

Bestel hier al met enige regelmaat en blij terugkomen omdat het eten gewoon goed is. Of het nu mixed grill, kapsalon of pizza is, alles smaakt gewoon goed en is goed bereidt. Het eten is niet te vet wat je elders wel vaak ziet. Laatst per abuis de verkeerde pizza ontvangen (bleek verwisseld te zijn met een andere pizza voor een andere klant). Meteen gebeld en de pizza gratis gekregen. Waar gewerkt wordt, worden soms foutjes gemaakt, daar ontkom je niet aan, maar de manier waarop je met een fout omgaat zegt veel over een bedrijf vind ik. Bij Tipaza doen ze dit dus echt top! Eigen bezorgers zijn ook altijd zeer vriendelijk!

M. Camila Santos de Freitas
11 agosto 2022

De bodem was deze keer erg droog van de pizza en wij hebben de mayonaise nooit ontvangen, daarnaast hebben wij 1,5L fles cola besteld en door tekort hieraan kregen wij blikjes. De aantal blikjes kwam niet overeen met de aantal liters. Wel jammer dat wij wel hebben betaald voor deze dingen maar niet het juiste daarvoor hebben ontvangen. Verder was het eten erg lekker, ik heb normaal nooit iets om aan te merken maar vandaag was het helaas wel het geval.

Eric Bruining
31 julho 2022

Eten is altijd goed! Vaste bezorger lacht altijd! Ik word altijd blij als ie aan mijn deur staat! Bedankt!!

Frans van der Veen
18 julho 2022

Super pizza's , luchtige bodem. Volgens planning op tijd af te halen. Werkt mooi zo in het voor bestellen.

Postmus
13 julho 2022

Bestelling niet bezorgd

.Visser
25 junho 2022

Gvs weer knoflooksaus met stukjes die er niet in thuis horen. Helaas kan ik geen foto hier plaatsen!!

Anoniem
6 junho 2022
Esther
5 junho 2022

Top service, goede pizza en aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bilal
29 maio 2022
Sabina
13 maio 2022
Johan Scheltema
3 maio 2022

Top pizza's van een top pizzeria

A
23 abril 2022

Kleine haartjes op turkse pizza... Smaakt nergens naar raar gevoel in buik na afloop, lijkt verschillende soorten vlees te wezen niet alleen lams kebab zoals beschreven stond. Ik heb het weggegooid want het was niet eetbaar.

Erik
20 março 2022
Tristan
13 março 2022
Eve
16 fevereiro 2022

Bestel vaker bij jullie, dit keer schrok ik van het formaat en de belegging ervan ben dit echter niet gewent van Tipaza heel jammer van de 17,50.

Isabelle
11 fevereiro 2022
Desirée
9 fevereiro 2022
Renata
5 fevereiro 2022

Deze week pizza besteld en vandaag kabap en bijde keren niet te vreden. Kreeg twee verschilde pizza's. Te weinig saus. En vandaag leek het wel nog niet helemaal klaar. Plus dikke klont in de knoflook saus en de sla is ook niet altijd vers de laatste tijd vorige was die bruin Word wat minder .

Isabelle
4 fevereiro 2022
Isabelle
16 janeiro 2022
Eric
15 janeiro 2022

Altijd dikke prima! Eten is goed! Service geweldig!

.
30 dezembro 2021
Kleefstra
28 dezembro 2021

Bezorging was op de gewenste tijd. Helaas was dat ook het enige postievie. Zo zat er een lange haar in 1 van onze pizza's en de bodem van beide pizza's waren veelste te dik waardoor deze niet goed gaar gebakken was.

David
12 dezembro 2021

Shi goeie pizza en goeie baklava. Ze moesten bezorgen naar grou en waren op tijd!! Klasse

Doha
11 dezembro 2021
Oeds
11 dezembro 2021

Peper was wat aangebrand, Te veel saus op bodem niet goed verdeeld.

Ivana
10 dezembro 2021

Super snelle bezorging en goed eten!!

Antonia
3 dezembro 2021
Isabelle
1 dezembro 2021
Esther
30 novembro 2021

Zoals altijd goed! Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit.

Julia
29 novembro 2021

Was een beetje verbaasd, want de pizza (salami+ananas) was wat te droog. Eerdere ervaringen van deze pizzeria waren positiever!

Antonia
27 novembro 2021
Esther
17 novembro 2021

Lekkere pizza, snel bezorgd en aardige bezorger! Top.

Sofian
7 novembro 2021
Anoniem
5 novembro 2021

Altijd lekker en super snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sofian
2 novembro 2021
Sofian
1 novembro 2021
Clemens
30 outubro 2021

Lekker pizzatje goeie bodem!

Djamilla
22 outubro 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

an
17 outubro 2021
Anoniem
9 outubro 2021

Elke keer weer top!

EB
27 setembro 2021

Echt super snel warm en kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nylez
20 setembro 2021

Altijd lekker en snelle bezorging!

Else
19 setembro 2021

Bezorging 25 min nog niet eens, top service en de pizza is elke keer precies hoe ik hem wil en de damp komt er af! 👌

Sjouke
18 setembro 2021

was lekker pittig

Isabelle
18 setembro 2021
Astrid
11 setembro 2021
Isabelle
27 agosto 2021
Julia
19 agosto 2021
an
12 agosto 2021
mila
26 julho 2021

nog nooit z,on ranzige pizza gehad gadverdamme !! de ananas smaakte en rook naar lijm noooooit weer bestellen hier

Izzy
22 julho 2021

Super en top

Wilbert
14 julho 2021

De pizza en de service waren top!

Tjitske
13 julho 2021

Hadden een bijna koude pizza. De exstra rosbief bij besteld hadden zat er niet op. Teleurstelling. Ik zou niet bestellen als je buiten Leeuwarden woont. Wij wonen in Ryptsjerk. Was eerder bezorgd aardige bezorger.

Wendy
5 julho 2021

Super snel. Warm en een goeie pizza! Aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
27 junho 2021
Hafieza
14 junho 2021

Heerlijk formaggi pizza gegeten. Ik had zelf coca cola erbij besteld maar kreeg er toch 1 gratis, WAUW! BEN ZOIESO EEN COLA LIEFHEBBEN. weetniet of dat éénmalig was but i enjoy the food yesterday.

Sam
7 junho 2021
Antonia
3 junho 2021
Willem
1 junho 2021

Altijd lekker, op tijd en via hun eigen site met gratis cola.

Marbo
1 junho 2021

👌

Izzy
24 maio 2021

Lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dounia
13 maio 2021

Heerlijk gegeten. Ik had de verkeerde tijd aangegeven dus de bestelling te vroeg ontvangen. Dit is heel netjes opgelost.

Diane
12 maio 2021

Goede kwaliteit en hoeveelheid. Jammer dat er geen servetten bij zaten.

Anoniem
11 maio 2021

Snel,warm en heerlijk wat wil je meer!

Jaap
8 maio 2021

Top

Anne Jan
4 maio 2021

Pizza zoals ik hem wilde, warm, en binnen een halfuur bezorgd. Top!

So
28 abril 2021
Mark
26 abril 2021

Super lekkere Pizzas voor een goede prijs. Ook de baklava is erg goed!

Bauke
16 abril 2021

Altijd goed

Bauke
14 abril 2021

Altijd goed!

Steijn Wijbenga
3 abril 2021
Jesper
25 março 2021

Lekker hoor! 😍👍🏻

Steijn Wijbenga
22 março 2021

Erg lekker! Snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Antonia
21 março 2021
Eazy
20 março 2021
Eazy
15 março 2021
Esther
6 março 2021
....
26 fevereiro 2021

Zoals altijd

Coen
23 fevereiro 2021

Super snel, lekker veel kaas op de pizza met een zeer smaakvolle korst. Ook erg lekkere kruiden in de mix schotel en gulle porties.

Taboosh
18 fevereiro 2021
Anne Jan
17 fevereiro 2021

De döner pizza was erg lekker, en flink pittig! Tip: ik zou er wel knoflooksaus bij bestellen als je m neemt (er zit maar een beetje bij). En de baklava was superlekker (en zoet), ik vraag me af of ze die zelf maken!

Eazy
16 fevereiro 2021

Zoals altijd lekker 👌🏽

Jennifer
10 fevereiro 2021

Pizza's zijn over heerlijk!!!

Anne Jan
8 fevereiro 2021

Hele goede kwaliteit pizza!

Sara
30 janeiro 2021
Arjan
16 janeiro 2021

Heerlijke pizza en mooi op tijd

Trijntje
31 dezembro 2020

Heerlijke pizza's. De smaak was prima, hoewel de op pizza met ham bijna geen ham zat. Bezorging zeer correct en fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling.

Werner
26 dezembro 2020

De kapsalon dubbel smaakte prima. Levering was snel en netjes.

Piet
9 dezembro 2020

Speciaal extra knoflooksaus bestellen om die 10 euro aan te tikken voor het gratis blikje (ja ik ben een echte Hollander) word het blikje niet meegeleverd haha

johan
3 dezembro 2020

goed en lekker eten snel bezorgd echt top

Jesper
11 novembro 2020

Lekkere pizza carbonara speciale gehad! Ook snelle bezorging, binnen 20 min! 👍🏻

S Z
4 novembro 2020

Ik eet normaal gesproken nooit de korstjes van de pizza, maar van deze pizza heb ik geen kruimel over gelaten! Bezorger heel aardig en was er op aangegeven tijdstip. Ik ga zeker vaker bestellen!

Imad
31 outubro 2020

Heerlijk warm en snel bezorgd.👌🏻

Gehan N.
27 outubro 2020

Super snel bezorgd, prima prijsjes, lekker eten en een flinke portie!

Hennie Wagenaar
14 outubro 2020

Vorige keer hadden we een negatieve ervaring, maar dit is super goed opgelost door een gratis turkse pizza erbij te doen die ze vorige keer niet goed hadden afgeleverd. Dit keer was alles perfect ook de Turkse pizza! We hadden vorige keer dus peg, maar dit hebben ze goed opgelost! Mijn complimenten

Juju
6 outubro 2020

Super super lekker gegeten zeker een aanrader bezorger was ook aardig houdt netjes aan 1,5 meter goed bezig leuk zaakje !!!!

Tjitske
27 setembro 2020

Lekker pizza. aardige vriendelijk bezorger. Een van de weinige pizzaria die buiten Leeuwarden bezorgt. Er zijn pizzaria's in Leeuwarden, die bezorg kosten vragen en ook nog verplicht bent voor vast bedrag te bestellen anders bezorgen ze niet. Nee dit heb je niet bij deze Pizzaria. Aan rader! Ook als je buiten Leeuwarden woont. (Buiten gebied)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pan
13 setembro 2020

Lekker! Goeie knoflooksaus ook!

Ismael Elmarini
13 setembro 2020

Blikje lekker koud

Ismael Elmarini
13 setembro 2020

Lekker

Kevin
12 setembro 2020

Heerlijke tipaza wrap gegeten, super snel en vriendelijk bezorgd. Verkeerde tosti gekregen maar hadden binnen 5 minuten een nieuwe plus een blikje cola.

Jesper
7 agosto 2020

Turkse pizza met lamsvlees was top! Nog nooit zo goede gehad voor maar €6,- Aanrader voor een goede bodem 👍🏻

Barend
1 agosto 2020

Lekker en snel! Vriendelijk personeel.

Alex
28 junho 2020

Voor het eerst een mixschotel hier besteld. Het vlees was lekker mals en gekruid. Ruime porties ook! De patat wat erbij zat was helaas slap. Misschien als oplossing in bakjes doen?

Marky
18 junho 2020
Romano
17 junho 2020

Heerlijk! En net wat anders dan de andere pizzeria’s maak het extra lekker. Aanrader

Izzy elmi
9 junho 2020

Great pizza with the fries on it. Lovely

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andreas
3 junho 2020
Emina
29 maio 2020

Lekker eten Mooie op tijd bezorgd Ga zo door

Ismael Elmarini
28 maio 2020

Heerlijk gegeten en genoten. En snelle bezorging. Shoarma lekker gekruid