Bewertungen von Pizzeria Tipaza Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Vincent
26 September 2022

De bestelling kwam 3 kwartier later dan afgesproken. Telefonisch waren ze niet bereikbaar om de status te weten van de bestelling. Toen de bezorger eenmaal aangekomen was, kon hij niet toelichten waarom het 3 kwartier later was. Ook kon hij geen telefoonnummer geven om contact op te nemen met zijn leidinggevende.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
18 September 2022
F
16 September 2022

Nooit iets op aan te merken, gewoon lekker en goed!

W
7 September 2022

Pizza zag er goed uit, maar heeft een vervelende na smaak.! Allebei maag/ misselijkheidsklachten gekregen. Vreemde Olie?

P
29 August 2022
Camila
16 August 2022

Heerlijke pizza weer zoals ik het gewend ben bij Tipaza, de levering was erg snel en alles smaakte goed.

Klaas
14 August 2022

Bestel hier al met enige regelmaat en blij terugkomen omdat het eten gewoon goed is. Of het nu mixed grill, kapsalon of pizza is, alles smaakt gewoon goed en is goed bereidt. Het eten is niet te vet wat je elders wel vaak ziet. Laatst per abuis de verkeerde pizza ontvangen (bleek verwisseld te zijn met een andere pizza voor een andere klant). Meteen gebeld en de pizza gratis gekregen. Waar gewerkt wordt, worden soms foutjes gemaakt, daar ontkom je niet aan, maar de manier waarop je met een fout omgaat zegt veel over een bedrijf vind ik. Bij Tipaza doen ze dit dus echt top! Eigen bezorgers zijn ook altijd zeer vriendelijk!

M. Camila Santos de Freitas
11 August 2022

De bodem was deze keer erg droog van de pizza en wij hebben de mayonaise nooit ontvangen, daarnaast hebben wij 1,5L fles cola besteld en door tekort hieraan kregen wij blikjes. De aantal blikjes kwam niet overeen met de aantal liters. Wel jammer dat wij wel hebben betaald voor deze dingen maar niet het juiste daarvoor hebben ontvangen. Verder was het eten erg lekker, ik heb normaal nooit iets om aan te merken maar vandaag was het helaas wel het geval.

Eric Bruining
31 Juli 2022

Eten is altijd goed! Vaste bezorger lacht altijd! Ik word altijd blij als ie aan mijn deur staat! Bedankt!!

Frans van der Veen
18 Juli 2022

Super pizza's , luchtige bodem. Volgens planning op tijd af te halen. Werkt mooi zo in het voor bestellen.

Postmus
13 Juli 2022

Bestelling niet bezorgd

.Visser
25 Juni 2022

Gvs weer knoflooksaus met stukjes die er niet in thuis horen. Helaas kan ik geen foto hier plaatsen!!

Anoniem
6 Juni 2022
Esther
5 Juni 2022

Top service, goede pizza en aardige bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bilal
29 Mai 2022
Sabina
13 Mai 2022
Johan Scheltema
3 Mai 2022

Top pizza's van een top pizzeria

A
23 April 2022

Kleine haartjes op turkse pizza... Smaakt nergens naar raar gevoel in buik na afloop, lijkt verschillende soorten vlees te wezen niet alleen lams kebab zoals beschreven stond. Ik heb het weggegooid want het was niet eetbaar.

Erik
20 MĂ€rz 2022
Tristan
13 MĂ€rz 2022
Eve
16 Februar 2022

Bestel vaker bij jullie, dit keer schrok ik van het formaat en de belegging ervan ben dit echter niet gewent van Tipaza heel jammer van de 17,50.

Isabelle
11 Februar 2022
Desirée
9 Februar 2022
Renata
5 Februar 2022

Deze week pizza besteld en vandaag kabap en bijde keren niet te vreden. Kreeg twee verschilde pizza's. Te weinig saus. En vandaag leek het wel nog niet helemaal klaar. Plus dikke klont in de knoflook saus en de sla is ook niet altijd vers de laatste tijd vorige was die bruin Word wat minder .

Isabelle
4 Februar 2022
Isabelle
16 Januar 2022
Eric
15 Januar 2022

Altijd dikke prima! Eten is goed! Service geweldig!

.
30 Dezember 2021
Kleefstra
28 Dezember 2021

Bezorging was op de gewenste tijd. Helaas was dat ook het enige postievie. Zo zat er een lange haar in 1 van onze pizza's en de bodem van beide pizza's waren veelste te dik waardoor deze niet goed gaar gebakken was.

David
12 Dezember 2021

Shi goeie pizza en goeie baklava. Ze moesten bezorgen naar grou en waren op tijd!! Klasse

Doha
11 Dezember 2021
Oeds
11 Dezember 2021

Peper was wat aangebrand, Te veel saus op bodem niet goed verdeeld.

Ivana
10 Dezember 2021

Super snelle bezorging en goed eten!!

Antonia
3 Dezember 2021
Isabelle
1 Dezember 2021
Esther
30 November 2021

Zoals altijd goed! Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit.

Julia
29 November 2021

Was een beetje verbaasd, want de pizza (salami+ananas) was wat te droog. Eerdere ervaringen van deze pizzeria waren positiever!

Antonia
27 November 2021
Esther
17 November 2021

Lekkere pizza, snel bezorgd en aardige bezorger! Top.

Sofian
7 November 2021
Anoniem
5 November 2021

Altijd lekker en super snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sofian
2 November 2021
Sofian
1 November 2021
Clemens
30 Oktober 2021

Lekker pizzatje goeie bodem!

Djamilla
22 Oktober 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

an
17 Oktober 2021
Anoniem
9 Oktober 2021

Elke keer weer top!

EB
27 September 2021

Echt super snel warm en kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nylez
20 September 2021

Altijd lekker en snelle bezorging!

Else
19 September 2021

Bezorging 25 min nog niet eens, top service en de pizza is elke keer precies hoe ik hem wil en de damp komt er af! 👌

Sjouke
18 September 2021

was lekker pittig

Isabelle
18 September 2021
Astrid
11 September 2021
Isabelle
27 August 2021
Julia
19 August 2021
an
12 August 2021
mila
26 Juli 2021

nog nooit z,on ranzige pizza gehad gadverdamme !! de ananas smaakte en rook naar lijm noooooit weer bestellen hier

Izzy
22 Juli 2021

Super en top

Wilbert
14 Juli 2021

De pizza en de service waren top!

Tjitske
13 Juli 2021

Hadden een bijna koude pizza. De exstra rosbief bij besteld hadden zat er niet op. Teleurstelling. Ik zou niet bestellen als je buiten Leeuwarden woont. Wij wonen in Ryptsjerk. Was eerder bezorgd aardige bezorger.

Wendy
5 Juli 2021

Super snel. Warm en een goeie pizza! Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
27 Juni 2021
Hafieza
14 Juni 2021

Heerlijk formaggi pizza gegeten. Ik had zelf coca cola erbij besteld maar kreeg er toch 1 gratis, WAUW! BEN ZOIESO EEN COLA LIEFHEBBEN. weetniet of dat Ă©Ă©nmalig was but i enjoy the food yesterday.

Sam
7 Juni 2021
Antonia
3 Juni 2021
Willem
1 Juni 2021

Altijd lekker, op tijd en via hun eigen site met gratis cola.

Marbo
1 Juni 2021

👌

Izzy
24 Mai 2021

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dounia
13 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Ik had de verkeerde tijd aangegeven dus de bestelling te vroeg ontvangen. Dit is heel netjes opgelost.

Diane
12 Mai 2021

Goede kwaliteit en hoeveelheid. Jammer dat er geen servetten bij zaten.

Anoniem
11 Mai 2021

Snel,warm en heerlijk wat wil je meer!

Jaap
8 Mai 2021

Top

Anne Jan
4 Mai 2021

Pizza zoals ik hem wilde, warm, en binnen een halfuur bezorgd. Top!

So
28 April 2021
Mark
26 April 2021

Super lekkere Pizzas voor een goede prijs. Ook de baklava is erg goed!

Bauke
16 April 2021

Altijd goed

Bauke
14 April 2021

Altijd goed!

Steijn Wijbenga
3 April 2021
Jesper
25 MĂ€rz 2021

Lekker hoor! đŸ˜đŸ‘đŸ»

Steijn Wijbenga
22 MĂ€rz 2021

Erg lekker! Snel geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antonia
21 MĂ€rz 2021
Eazy
20 MĂ€rz 2021
Eazy
15 MĂ€rz 2021
Esther
6 MĂ€rz 2021
....
26 Februar 2021

Zoals altijd

Coen
23 Februar 2021

Super snel, lekker veel kaas op de pizza met een zeer smaakvolle korst. Ook erg lekkere kruiden in de mix schotel en gulle porties.

Taboosh
18 Februar 2021
Anne Jan
17 Februar 2021

De döner pizza was erg lekker, en flink pittig! Tip: ik zou er wel knoflooksaus bij bestellen als je m neemt (er zit maar een beetje bij). En de baklava was superlekker (en zoet), ik vraag me af of ze die zelf maken!

Eazy
16 Februar 2021

Zoals altijd lekker đŸ‘ŒđŸœ

Jennifer
10 Februar 2021

Pizza's zijn over heerlijk!!!

Anne Jan
8 Februar 2021

Hele goede kwaliteit pizza!

Sara
30 Januar 2021
Arjan
16 Januar 2021

Heerlijke pizza en mooi op tijd

Trijntje
31 Dezember 2020

Heerlijke pizza's. De smaak was prima, hoewel de op pizza met ham bijna geen ham zat. Bezorging zeer correct en fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling.

Werner
26 Dezember 2020

De kapsalon dubbel smaakte prima. Levering was snel en netjes.

Piet
9 Dezember 2020

Speciaal extra knoflooksaus bestellen om die 10 euro aan te tikken voor het gratis blikje (ja ik ben een echte Hollander) word het blikje niet meegeleverd haha

johan
3 Dezember 2020

goed en lekker eten snel bezorgd echt top

Jesper
11 November 2020

Lekkere pizza carbonara speciale gehad! Ook snelle bezorging, binnen 20 min! đŸ‘đŸ»

S Z
4 November 2020

Ik eet normaal gesproken nooit de korstjes van de pizza, maar van deze pizza heb ik geen kruimel over gelaten! Bezorger heel aardig en was er op aangegeven tijdstip. Ik ga zeker vaker bestellen!

Imad
31 Oktober 2020

Heerlijk warm en snel bezorgd.đŸ‘ŒđŸ»

Gehan N.
27 Oktober 2020

Super snel bezorgd, prima prijsjes, lekker eten en een flinke portie!

Hennie Wagenaar
14 Oktober 2020

Vorige keer hadden we een negatieve ervaring, maar dit is super goed opgelost door een gratis turkse pizza erbij te doen die ze vorige keer niet goed hadden afgeleverd. Dit keer was alles perfect ook de Turkse pizza! We hadden vorige keer dus peg, maar dit hebben ze goed opgelost! Mijn complimenten

Juju
6 Oktober 2020

Super super lekker gegeten zeker een aanrader bezorger was ook aardig houdt netjes aan 1,5 meter goed bezig leuk zaakje !!!!

Tjitske
27 September 2020

Lekker pizza. aardige vriendelijk bezorger. Een van de weinige pizzaria die buiten Leeuwarden bezorgt. Er zijn pizzaria's in Leeuwarden, die bezorg kosten vragen en ook nog verplicht bent voor vast bedrag te bestellen anders bezorgen ze niet. Nee dit heb je niet bij deze Pizzaria. Aan rader! Ook als je buiten Leeuwarden woont. (Buiten gebied)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pan
13 September 2020

Lekker! Goeie knoflooksaus ook!

Ismael Elmarini
13 September 2020

Blikje lekker koud

Ismael Elmarini
13 September 2020

Lekker

Kevin
12 September 2020

Heerlijke tipaza wrap gegeten, super snel en vriendelijk bezorgd. Verkeerde tosti gekregen maar hadden binnen 5 minuten een nieuwe plus een blikje cola.

Jesper
7 August 2020

Turkse pizza met lamsvlees was top! Nog nooit zo goede gehad voor maar €6,- Aanrader voor een goede bodem đŸ‘đŸ»

Barend
1 August 2020

Lekker en snel! Vriendelijk personeel.

Alex
28 Juni 2020

Voor het eerst een mixschotel hier besteld. Het vlees was lekker mals en gekruid. Ruime porties ook! De patat wat erbij zat was helaas slap. Misschien als oplossing in bakjes doen?

Marky
18 Juni 2020
Romano
17 Juni 2020

Heerlijk! En net wat anders dan de andere pizzeria’s maak het extra lekker. Aanrader

Izzy elmi
9 Juni 2020

Great pizza with the fries on it. Lovely

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andreas
3 Juni 2020
Emina
29 Mai 2020

Lekker eten Mooie op tijd bezorgd Ga zo door

Ismael Elmarini
28 Mai 2020

Heerlijk gegeten en genoten. En snelle bezorging. Shoarma lekker gekruid