Beoordelingen van Pizzeria Tipaza Leeuwarden

Recente recensies van Pizzeria Tipaza Leeuwarden

5 sterren na 20 reviews

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza carbonara speciale gehad! Ook snelle bezorging, binnen 20 min! ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet normaal gesproken nooit de korstjes van de pizza, maar van deze pizza heb ik geen kruimel over gelaten! Bezorger heel aardig en was er op aangegeven tijdstip. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en snel bezorgd.๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, prima prijsjes, lekker eten en een flinke portie!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer hadden we een negatieve ervaring, maar dit is super goed opgelost door een gratis turkse pizza erbij te doen die ze vorige keer niet goed hadden afgeleverd. Dit keer was alles perfect ook de Turkse pizza! We hadden vorige keer dus peg, maar dit hebben ze goed opgelost! Mijn complimenten

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker gegeten zeker een aanrader bezorger was ook aardig houdt netjes aan 1,5 meter goed bezig leuk zaakje !!!!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza. aardige vriendelijk bezorger. Een van de weinige pizzaria die buiten Leeuwarden bezorgt. Er zijn pizzaria's in Leeuwarden, die bezorg kosten vragen en ook nog verplicht bent voor vast bedrag te bestellen anders bezorgen ze niet. Nee dit heb je niet bij deze Pizzaria. Aan rader! Ook als je buiten Leeuwarden woont. (Buiten gebied)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goeie knoflooksaus ook!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blikje lekker koud

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tipaza wrap gegeten, super snel en vriendelijk bezorgd. Verkeerde tosti gekregen maar hadden binnen 5 minuten een nieuwe plus een blikje cola.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza met lamsvlees was top! Nog nooit zo goede gehad voor maar โ‚ฌ6,- Aanrader voor een goede bodem ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel! Vriendelijk personeel.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een mixschotel hier besteld. Het vlees was lekker mals en gekruid. Ruime porties ook! De patat wat erbij zat was helaas slap. Misschien als oplossing in bakjes doen?

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En net wat anders dan de andere pizzeriaโ€™s maak het extra lekker. Aanrader

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza with the fries on it. Lovely

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten Mooie op tijd bezorgd Ga zo door

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en genoten. En snelle bezorging. Shoarma lekker gekruid